El president del Consell Insular de Formentera convoca una Junta de Portaveus per informar de la situació en què es troba la institució

El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, ha convocat una Junta de Portaveus urgent per explicar a tots els grups polítics, juntament amb el secretari de la Corporació, en quina situació es troba la institució en aquests moments i els passos a seguir per garantir la seva governabilitat.


Després de la dimissió de sis dels vuit consellers de Sa Unió, Córdoba s’ha posat a treballar perquè, com més aviat millor, trobar una fórmula que garanteixi que el Consell Insular de Formentera no quedi paralitzat i es pugui seguir endavant amb les importants polítiques que s’estan duent a terme.


El president ha manifestat també que, en aquesta nova etapa, espera comptar amb la col·laboració de tots els grups amb representació en el Consell. La Junta de Portaveus serà demà a les 13 hores.

Compartir