Asier Fernández pren possessió com a director insular de Litoral de Formentera

Asier Fernández ha pres possessió aquest matí com a nou director insular de Litoral. El fins ara entrenador de l’Equip Olímpic de Fórmula Kite men i director de l’àrea de R+D de IA 2024 de la Federació Espanyola de Vela no ha pogut prendre possessió abans del seu càrrec fins que es fes efectiva la seva excedència en la Federació Espanyola de Vela.


Fernández s’ha mostrat “molt il·lusionat amb el càrrec” malgrat la situació en la qual es troba en aquests moments la institució, alguna cosa que ha considerat com un “hàndicap” per a tirar endavant amb més energia si cap el seu treball, per al qual està més que preparat després de tota una vida laboral, esportiva i personal amb una vinculació directa amb la mar.


Asier Fernández és un bon coneixedor del Consell i de l’Estany des Peix, a més de conèixer als tècnics de l’àrea de Litoral, amb els quals porta molts anys vinculat per motius laborals.

Compartir