La Policia Local de Formentera amplia el seu parc mòbil amb dos noves motocicletes

La Policia Local de Formentera ha rebut les dos noves motocicletes que, des d’avui, s’incorporen al parc mòbil del cos de seguretat per ampliar-lo i modernitzar-lo. Es tracta de dos Honda ADV, una escúter dissenyada per oferir versatilitat tant en entorns urbans com en terrenys més difícils com ara camins.

Aquests vehicles s’assignaran principalment al Servei de Platges per la seua potencial combinació entre rendiment, comoditat i tecnologia, la qual cosa redunda en l’efectivitat del servei de policia.

Aquesta millora al parc mòbil de la Policia Local de Formentera se suma l’última ampliació de plantilla, amb les últimes incorporacions i els tres alumnes que es varen enviar al maig a realitzar el curs bàsic de Policia Local.

Compartir