L’ànima dels elements que conformen l’essència de Formentera, a exposició en l’«Essència», d’Álvaro Mendoza

El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 24 de juny al 6 de juliol a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició «Essència», d’Álvaro Mendoza.

«Essència» la componen nou obres amb què l’artista pretén una conversa entre la cosa i el subjecte o viceversa. El subjecte i la seua capacitat d’observació de l’intangible, del no vetllat. L’existent no visible.

Des d’aquest enfocament, Mendoza cerca trobar on resideix l’ànima de cadascun dels elements que donen forma a l’essència de Formentera. Construeix el seu relat gràfic des de la raó de la mateixa naturalesa de les coses, del món extern, intentant anar més enllà del sensible, sota el rigor del símbol contenidor dels seus valors. L’exposició s’inaugurarà el dilluns, 24 de juny, a les 20 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 19 a 21 hores (festius, diumenges i dilluns als matins, tancat).

Álvaro Mendoza és llicenciat en Arquitectura per la Universitat Autònoma del Carib, a Barranquilla (Colòmbia). Ha realitzat nombroses exposicions tant d’individuals com de col·lectives des de l’any 2015 a diferents localitats de les Balears, la Península i Ceuta, així com a Londres.

Compartir