El Consell Insular de Formentera precintarà la zona de s’Espalmador on va encallar una embarcació aquest cap de setmana per evitar accidents

El Consell Insular de Formentera abalisarà la zona on ha quedat encallat l’embarcació de grans dimensions que el passat cap de setmana a les dunes de s’Espalmador. Segons ha explicat el conseller de Litoral, Lorenzo Córdoba, amb aquesta mesura es pretén evitar que els curiosos que s’acostin a mirar l’embarcació puguin sofrir qualsevol tipus d’accident.

Córdoba ha indicat al seu torn que durant tota la jornada ha hagut un contacte continu amb Capitania Marítima, competent en aquest tipus de casos, per coordinar les accions a dur a terme. En aquest sentit, ha assenyalat que Capitania Marítima ja ha informat l’armador i al capità del vaixell que disposen d’un termini de 48 hores per a descontaminar el vaixell, és a dir, retirar les bateries, el combustible i qualsevol cosa que pugui contaminar el medi ambient.

També compten amb un termini de 72 hores per presentar un pla de reflotació de l’embarcació.

Compartir