El La residència de Formentera es dirà Residència des Brolls a iniciativa dels usuaris dels clubs de jubilats i dels usuaris del Centre de Dia

El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat atorgar el nom de «Residència des Brolls» a la residència de majors de l’illa. Des de la Conselleria de Benestar Social es va iniciar un procés participatiu per a l’elecció del nom basat en la consulta i la votació que es va dur a terme als diferents clubs de jubilats de l’illa i al Centre de Dia.

Fruit d’aquesta consulta es varen recollir un total de 114 opcions diferents i es varen considerar les cinc més votades com a possibles noms, i finalment es va optar pel de «Residència des Brolls».

El Ple ha aprovat al seu torn que el conseller de Turisme, Artal Mayans, sigui el nou representant del Consell Insular de Formentera tant al Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears com al Consell de Navegació del port de la Savina amb els vots a favor dels set consellers de Sa Unió i l’abstenció de la resta d’integrants del plenari.

També per unanimitat s’ha aprovat una proposició del Grup Socialista per la qual es condemna l’actitud del president del Parlament balear, Gabriel Le Senne, «pel seu acte violent dut a terme el 18 de juny passat» en seu parlamentària.

Així mateix, el Ple exigeix la seua «dimissió immediata» i fa costat als diputats socialistes després d’aquest succés, a més de rebutjar la derogació de la Llei de memòria democràtica.

El Ple ha donat compte de les resolucions de Presidència sobre l’acceptació de la renúncia dels consellers que formaven la Junta de Govern i dels vicepresidents de la institució i els consellers de Mobilitat i Gestió Ambiental, de Territori i Infraestructures, d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, de Benestar Social, de Joventut, Majors, Igualtat i Participació i d’Activitat Física i Esports.

També s’ha donat compte del decret de Presidència sobre el nomenament del director insular de Litoral, Asier Fernández, que tendrà dedicació exclusiva.

El Ple ha aprovat finalment la declaració d’interès general a favor de l’entitat Urbanitzacions Formentera SL per realitzar l’ampliació de la xarxa de baixa tensió soterrada per al subministrament provisional d’unes obres a la venda de ses Clotades.

Compartir