El Consell Insular de Formentera signa convenis amb els clubs de majors de Sant Ferran i del Pilar de la Mola

El president del Consell Insular de Formentera, Lorenzo Córdoba, ha signat convenis de col·laboració amb els clubs de majors de Sant Ferran i del Pilar de la Mola per al manteniment del centre i els serveis que presten i per a la promoció d’activitats associatives i comunitàries.

Les actuacions subvencionables gràcies a aquest conveni són el manteniment del centre i els serveis que presten; l’elaboració, gestió i desenvolupament de projectes dirigits a la tercera edat; la realització de tallers i programes intergeneracionals i l’organització de programes formatius dirigits a la tercera edat.

El Consell subvencionarà aquestes activitats amb una quantitat de 9.500 euros per al club de Majors de Sant Ferran i de 7.000 euros per al Club de Majors del Pilar de la Mola.

Compartir