Els ‘Paisatges interiors’ de Marta Darnés i Jaume Geli, al Centre Antoni Tur Gabrielet

El Centre Antoni Tur Gabrielet acollirà a partir del pròxim diumenge, 14 de juliol, l’exposició ‘Paisatges interiors’, una mostra de pintures i escultures d’El pou ple, que és el nom que Marta Darnés i Jaume Geli han donat a l’espai d’intersecció artística del seu treball.

La inauguració serà el pròxim diumenge, 14 de juliol, a les 19 hores, i la mostra romandrà oberta fins al 23 de juliol d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

El pou ple està actiu des de 2023 i els seus projectes donen cabuda a diverses disciplines artístiques sota la premissa de projectar emocions cap a l’espectador. D’aquesta manera la pintura, l’escultura, l’acció performativa, la instal·lació, la música en viu o la poesia conviuen en els seus treballs.

Marta Darnés es va formar en acció teatral al Galliner i al Col·legi de Teatre de Barcelona l’any 1999. Des de llavors ha treballat com a productora i presentadora a TV Girona, ha realitzat curtmetratges i ha dirigit diversos espectacles i performances. Pinta amb diferents tècniques i materials.

Jaume Geli es va especialitzar en pintura el 1990 a la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha practicat indistintament l’escultura, la instal·lació, la pintura, el dibuix, el gravat, el cartellisme, l’escenografia, la fotografia i el videoart, entre altres.

Compartir