El Consell Insular de Formentera i les associacions Sa Raval i Es Forn presenten els actes de les festes de Sant Francesc

El Consell Insular de Formentera ha presentat aquest matí el cartell de les festes de Sant Francesc, juntament amb membres de les associacions organitzadores dels actes: l’Associació de Sa Raval des Pa i Oli i de l’Associació Es Forn.

Els actes donaran principi el dissabte, 2 de desembre, amb la celebració d’una Miniflower amb castells inflables, pintacares i tatuatges a la carpa de sa Senieta de 16.30 a 19 hores. Continuaran els actes a les 20.30 hores amb la representació a la Sala de Cultura Cinema de l’obra de teatre ‘No Paradise under your seat’.

A les 22 hores els actes tornaran a la carpa de sa Senieta amb Sa Nostra Flower, que farà ballar a ritme dels 70 i 80 als presents.

El diumenge, 3 de desembre, la jornada començarà amb un esmorzar a base de frit de polp al Jardí de ses Eres i a preus populars organitzat per l’Associació Gastronòmica Es Forn, a la qual seguirà a les 12 hores la missa i a les 13 hores la processó. Mitja hora després, a les 13.30, la plaça de la Constitució acollirà una ballada de les collas Es Xacoters i Es Pastorells, seguida d’una invitació a orelletes.

A les 14.30 hores, i també de la mà de l’Associació Es Forn, hi haurà a la carpa de sa Senieta arròs de matances a preus populars. La jornada acabarà a les 20.30 hores amb una torrada popular al Jardí de ses Eres.

Els actes commemoratius de la festivitat de Sant Francesc finalitzaran el diumenge, 10 de desembre, amb la celebració a les 10.30 hores de la Minimarató de Formentera, XLIV edició del Memorial John Tunks.

Compartir