El Consell Insular de Formentera presentarà a Fitur ‘La Formentera que tú eliges’, amb opcions per a tota mena de turistes

El Consell Insular de Formentera presentarà a FITUR ‘La Formentera que tú eliges’, una campanya promocional que vol presentar les diferents cares que té l’illa i totes les opcions que hi ha per a tots i cadascun dels visitants: sol i platja, naturalesa, esport, cultura, història, gastronomia…

Segons ha explicat el conseller de Turisme, Artal Mayans, l’objectiu és mostrar l’illa “com un lloc perfecte per a tota mena de públic, ja sigui gent jove, famílies, parelles, o turisme sènior”. Simplement seria el mateix viatger “qui dissenyi la seua experiència ideal d’entre totes les opcions que es poden trobar a Formentera”.

Tant el conseller de Turisme, com el gerent de l’àrea, Leonardo Metastasio, i el president del Consell Insular, Llorenç Córdoba, han tancat una extensíssima agenda de reunions en els quatre dies que durarà la fira. Entre altres reunions, hi ha previstes trobades amb diferents comercialitzadores de paquets turístics i amb Ibèria Express, amb qui es tractarà la necessitat d’implementar les connexions aèries amb les Pitiüses en la temporada baixa. Córdoba, per part seva, es reunirà també amb Alpidio Armas González, president del Cabildo Insular d’El Hierro, i Casimiro Curbelo, president del Cabildo de La Gomera.

El conseller de Turisme ha organitzat també una sèrie de reunions amb diferents empreses del sector de la digitalització turística “amb l’objectiu de fer de Formentera una destinació turística intel·ligent pionera” tant a les Balears com en la resta del territori nacional.

Compartir