Èxit del primer campionat de Formentera i Eivissa de tir amb arc de sala, amb la participació de set formenterers

El poliesportiu Antoni Blanc de Sant Francesc va celebrar diumenge passat, 21 de gener, el primer campionat de Formentera i Eivissa de tir amb Arc de sala, en el qual varen participar 52 esportistes, dels quals set pertanyien al club organitzador, el Club Tir amb Arc de Formentera.

En arc recorb aleví mixt, la primera plaça va ser per a Hugo Alejandro Manrique Yern, del Club de tir amb arc Formentera, el segon lloc per a Víctor López Mayans, del Club de tir amb arc Formentera, i la tercera plaça per a Aina Sangonzalo Subinaras, del Club s’Arc d’Eivissa.

En arc recorb infantil femení la primera plaça va ser per a Ainhoa Retamal Torres, del Club de tir amb arc Es Cubells, la segona per a Laura Romero Irurre, del Club s’arc d’Eivissa, i la tercera per María Valente Ribas, Club de tir amb arc Es Cubell.

En arc recorb infantil masculí, el pòdium va estar format per Mateu Ribas Costa, del Club de tir amb arc Es Cubells, Pau Altadill Cardona, del Club s’arc d’Eivissa, i Leone Di Carlo, del Club s’arc d’Eivissa.

En arc recorb Balear Mixt Bosco Cortés Gomila, del Club de tir amb arc Es Cubells, va ostentar la primera posició, Neus Montero Rubio, del Club s’arc d’Eivissa, la segona posició, i Santiago Daza Morales, del Club s’arc d’Eivissa, la tercera posició.

En arc compost absolut femení la primera plaça va ser per a Nur Gómez Bufí, Club de tir amb arc Es Cubells, la segona per a Samira Paniagua Morán, del Club de tir amb arc Es Cubells, i la tercera per Cristina Maneiro Calarde, també del Club de tir amb arc És Cubells.

En arc compost absolut masculí el pòdium va estar integrat per Jaume Llorens Riera, del Club de tir amb arc Es Cubells, José Maneiro López, del Club de tir amb arc Es Cubells, i Valentino Dechecco, del Club de tir amb arc Es Cubells.

En arc recorb absolut femení, Gisela Torres Peire, del Club s’arc d’Eivissa, primera posició, Paula Hidalgo Marí, del Club s’arc d’Eivissa, segona posició, i Alba Torres Salmoral, Club s’arc d’Eivissa, tercera posició.

En arc recorb absolut masculí Aitor Ramiro Poley, Club de tir amb arc Es Cubells, primera posició, Eduardo Santolaria Mercedes, del Club de tir amb arc Es Cubells, segona posició, y Pere Cincunegui Barbado, del Club s’arc d’Eivissa, tercera posició.

Estava prevista la celebració el dissabte, 20 de gener, de la tirada escolar per als més petits de totes dues illes, en les quals estava prevista la participació de més de 60 nens, però les males condicions climatològiques del cap de setmana varen impedir que es pogués portar el material necessari perquè es pogués disputar la prova.

Compartir