Formentera continua promocionant-se en el nord d’Europa amb la seva presència en la Matka Nordic Travel Fair d’Hèlsinki

El Consell Insular de Formentera ha participat el passat cap de setmana en la Matka Nordic Travel Fair 2024, la fira de turisme més important no sols de Finlàndia, sinó del conjunt de tots els països nòrdics.

La fira ha tingut lloc a Hèlsinki del18 al 21 de gener de 2024 en Messukeskus, Expo and Convention Centre d’Hèlsinki. El nombre de visitants a aquest esdeveniment augmenta substancialment cada any i atreu a molts professionals del sector de 86 països.

El primer dia de la fira està destinat exclusivament per a professionals, mentre que la resta dels dies és per al públic en general. En aquesta ocasió Formentera ha assistit com co-expositora al costat d’altres destinacions espanyoles amb la marca Turespaña.

En total, l’esdeveniment ha atret 50,000 visitants, incloent-hi expositors i visitants professionals.

Compartir