El Consell Insular de Formentera valorarà a la fi de gener les mesures a prendre per a reduir la llista d’espera de la ITV

El Consell Insular de Formentera valorarà a la fi de gener, una vegada que s’obri l’estació de la ITV per a les inspeccions, que han estat parades per Nadal i durant el mes de gener perquè l’únic inspector que hi ha, estava gaudint del seu període de vacances, les mesures a dur a terme per a anar reduint la llista d’espera que s’ha creat.

Dels dos mesos de retard que hi ha per a donar cita als usuaris abans de Nadal s’ha passat a acumular un retard de quatre mesos, considerant que hi haurà també un període de dies festius durant la Setmana Santa.

La consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, ha recordat que, des que governa Sa Unió, s’han realitzat cinc processos de selecció per incorporar dos inspectors a la ITV, ja que dels tres que hi havia un se’n va anar abans que acabàs l’anterior legislatura i un segon ho va fer el mes d’agost. No obstant això, no ha estat fins a aquest últim procés, que va finalitzar el 7 de gener, “quan hem pogut cobrir una plaça”. Aquesta persona ha entrat a treballar avui, 24 de gener, “però fins que no es reincorpori el que està de vacances no es valoraran les mesures a prendre per a anar reduint la llista d’espera”, ha insistit Castelló.

La consellera de Mobilitat ha assenyalat així mateix que ahir mateix es va obrir un nou procés de selecció, el sisè des de l’inici de legislatura, per cobrir l’última plaça d’inspector. Aquest procés s’estendrà fins al dia 29 “i esperam que, definitivament, puguem cobrir la tercera plaça d’inspector que ens fa falta”.

A més, Castelló ha aprofitat per informar els transportistes que del 29 al 31 de gener l’empresa de Palma encarregada de la revisió dels tacògrafs estarà a Formentera.

Compartir