El Consell Insular de Formentera aprova la instal·lació de tres nous pals de càrrega de vehicles elèctrics, que suposaran sis nous punts de càrrega

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha aprovat inicialment la tramitació del projecte d’instal·lació fotovoltaica d’autoconsum de 17 kw i tres estacions de càrrega de vehicles elèctrics a l’escola vella des Cap de Barbaria.

Es tracta concretament de la posada en marxa de sis nous punts de càrrega de vehicles elèctrics, dos per a cada estació de càrrega, que tendran un cost de 52.922,50 euros. D’aquesta partida econòmica, el 90% és finançat per fons Next Generation de la Unió Europea.

Els treballs està previst que es duguin a terme en el segon semestre de 2024 i el seu termini d’execució està previst que sigui d’un mes.

Aquests tres nous punts de càrrega se sumaran als més de 25 ja existents per tota la geografia de Formentera.

Compartir