Formentera valora molt positivament la seua presència a la BIT de Milà i rep molt bones crítiques i valoracions de l’illa com a destinació turística

El conseller de Turisme de Formentera, Artal Mayans, ha fet una valoració molt positiva de la fira internacional de Turisme BIT de Milà, que finalitza avui després de tres jornades d’intens treball.

Encara que no és una fira tan gran com la World Travel Market de Londres o FITUR de Madrid, Mayans ha subratllat que aquest tipus de format “et dona una visibilitat molt més destacable respecte a altres destins competidors”, especialment perquè tan sols Formentera i les Illes Canàries s’han promocionat com a destinacions turístiques espanyoles a la fira. A més, “Formentera és una destinació turística molt desitjada entre els italians”, per la qual cosa es tracta d’una cita ineludible en el calendari promocional del Consell Insular, ha recordat el conseller.

“A més de les bones sensacions que hem tingut durant aquests dies amb els visitants de l’estand, a la gent li agrada molt l’illa, la recorden d’anys enrere que han vingut a visitar-nos i només hi ha alguna queixa de famílies, parelles i gent gran que enyoren una mica les possibilitats que hi havia abans d’anar a divertir-se una mica, de fer un aperitiu o d’anar a prendre una copa havent sopat”, ha subratllat Artal Mayans. “Al final quan es prohibeix i es limita la música a partir de les 12 en llocs tan turístics com Formentera el que aconsegueixes és que la gent que ve i es gasta uns sous entre hotel, transport i sopars cada dia no pugui gaudir plenament d’aquesta despesa”.

En aquest sentit, el conseller de Turisme ha assegurat que cal treballar “i buscar una solució que doni pas a permetre una mica d’oci sempre respectant el descans dels nostres veïns i de la resta de turistes”, ha conclòs.

Compartir