Les espècies vegetals endèmiques del Mediterrani, en una exposició col·lectiva a la sala d’exposicions “Ajuntament Vell”

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 20 de febrer al 2 de març a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició col·lectiva ‘Espècies vegetals endèmiques’.

L’exposició ‘Espècies Endèmiques Vegetals’ sorgeix de la necessitat de donar a conèixer aquesta riquesa i diversitat natural. Una mostra comissariada perAntoni Torres Martorell, en la Les espècies vegetals endèmiques del Mediterrani, a una exposició col·lectiva a la sala d’exposicions Ajuntament Vell.

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 20 de febrer al 2 de març a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició col·lectiva ‘Espècies vegetals endèmiques’.

L’exposició ‘Espècies Endèmiques Vegetals’ sorgeix de la necessitat de donar a conèixer aquesta riquesa i diversitat natural. Una mostra comissariada per Antoni Torres Martorell, en la qual participen artistes mediterranis que han inspirat les seues obres en espècies vegetals pròpies del seu territori. En aquesta exposició, trobarem una extensa mostra de plantes endèmiques de les Illes Balears i de les costes valencianes, com per exemple: orquídia, savina, ginesta, margalló, card, didalera blanca, rubia baleàrica, Scabiosa saxatilis…i fins i tot l’espècie endèmica icona de la nostra mar Mediterrània, la posidònia oceànica.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns, 19 de febrer, a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat).

Aquesta exposició esta pensada per ser vista per totes les edats, per poder comentar les plantes que coneixem i les que no, les que sabem on podem trobar i les que no hem vist mai… entretenir- se, despertar sentiments, curiositat i aprendre. Amb Espècies vegetals, també es cerca una altra cosa: posar en contacte el gran col·lectiu artístic que tenim a les Balears amb els companys mediterranis peninsulars.

Hi haurà molts d’artistes de les Illes, però també de la Península, que tenen poques oportunitats d’exposar junts, de compartir aventures, experiències i conèixer-se.

Contacte:
Antoni Martorell
639 90 34 42
antoni.torresmartorell@gmail.com

Compartir