El conseller de la zona des Ca Marí, Javier Serra, es compromet amb els vesins a dur aterme millores estructurals i estètiques en aquest enclavament

La il·luminació de la passarel·la de la part urbana des Ca Marí, incorporar guals en el camí de Cas Simonet, buscar alternatives de zones d’aparcament i que s’arreglin les parets en mal estat són algunes de les propostes que varen fer els vesins des Ca Marí durant la reunió mantinguda amb el conseller d’aquesta zona de l’illa, el vicepresisident segon i conseller d’Infraestructures i Territori, Javier Serra.

Una trobada en la qual el conseller va explicar als nombrosos assistents les obres de sanejament que s’han d’executar a la zona el pròxim hivern, a més de comprometre’s a continuar lluitant per “desmantellar la més que obsoleta turbina” i a millorar la neteja d’aquest enclavament de l’illa.

Serra va acordar així mateix amb els vesins preparar diferents propostes per embellir aquest nucli, en el qual cal arreglar carrers, dotar-los d’aparcaments, de voreres, d’il·luminació i de tots els serveis bàsics. “Hem de fer una zona agradable per a visitants i residents des Ca Mari”, ha insistit Serra.

A l’acte també van assistir la vicepresidenta primera, Verónica Castelló, el conseller d’Educació, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, Óscar Portas, la consellera d’Igualtat, Participació, Joventut i Majors, Eva Nieto, i el conseller d’Activitat Física i Esports, Hugo Martínez.

Compartir