La ITV de Formentera obrirà els dijous a la tarda a partir del 14 de març perquè els usuaris amb cita i la ITV caducada puguin avançar-la

El Consell Insular de Formentera obrirà l’estació d’ITV els dijous a la tarda a partir del 14 de març per reduir la llista d’espera que s’havia generat fins a la data per la falta d’inspectors.

Segons ha explicat la consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, l’horari vespertí serà de 16 a 19.45 hores i la intenció amb aquesta ampliació d’horari d’inspeccions és facilitar a tots aquells usuaris que ja tenen cita, però que tenen la ITV caducada, que puguin avançar les seves cites trucant al telèfon 971 32 31 30.

Des de Mobilitat han assenyalat així mateix que hi ha cites disponibles en horari de matí, fins i tot, per a aquest mes de març, per la qual cosa es recomana a tot aquell que ho necessiti que es posi en contacte amb la ITV per consultar disponibilitat.

Compartir