El Consell Insular de Formentera instal·larà plaques identificatives en carrers i vies de l’illa entre el 19 i el 21 de març

El Consell Insular de Formentera procedirà, durant la setmana del 19 al 21 de març, a la instal·lació de rètols i plaques de números identificatius en el marc del projecte de nomenclatura, numeració i retolació tant de carrers com de vies i espais públics urbans de l’illa.

Les actuacions es duran a terme en els llocs que en l’actualitat no compten amb aquestes plaques identificatives a les zones de la Savina, es Pujols, ses Bardetes, es Caló i el Pilar de la Mola.

Des de la Conselleria de Territori i Infraestructures han sol·licitat disculpes per endavant als veïns per les molèsties que puguin suposar aquests treballs i han demanat així mateix que facilitin en la mesura que sigui possible les labors d’instal·lació.

Compartir