Formentera es promociona a la fira B Travel de Barcelona, un esdeveniment destinat exclusivament al públic

El Consell Insular de Formentera es troba promocionant els atractius turístics de l’illa des d’ahir i fins demà diumenge a la B Travel de Barcelona. Es tracta del major esdeveniment firal d’Espanya destinat al públic viatger final enfocat tant al B2B com al B2C. En aquesta fira es donen cita les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.

L’estand de Formentera està rebent molt interès per part del públic, especialment per aquelles persones que encara no han visitat l’illa, a més d’aquells que la trien com a destinació per a les seves vacances cada any.

Aquest tipus de turistes prefereixen desplaçar-se a principi i final de temporada i han mostrat molt d’interès pels esdeveniments esportius, especialment per la 15K Formentera Night Run, la primera carrera nocturna que se celebrarà a la menor de les Pitiüses el pròxim 5 d’octubre, organitzada per Talentum Group i el Consell Insular de Formentera.

Compartir