El Consell Insular de Formentera apagarà dissabte que ve els llums durant una hora pel planeta

El Consell Insular de Formentera participarà un any més en l’‘Hora del Planeta’, per la qual ajuntaments, ciutadania, entitats i empreses apaguen els llums durant una hora per demostrar d’aquesta forma el seu compromís amb la naturalesa i amb la lluita contra el canvi climàtic.

Sota el lema ‘Apaga el llum i dona-li una hora al planeta’ dissabte que ve, 23 de març, de 20.30 hores a 21.30 hores tots els edificis del Consell i els principals monuments de l’illa es quedaran a les fosques per demostrar la preocupació de la institució per la deterioració ambiental del planeta i per a ressaltar la urgent necessitat d’actuar.

Segons han destacat des de l’ONG WWF, organitzadora d’aquesta ‘Hora del Planeta’, 2024 ha començat com va acabar 2023, amb rècords de temperatura, i amb una pertinaç sequera que afecta greument massa zones del nostre país.

Per això, consideren que és el moment d’estalviar energia, deixar de cremar combustibles fòssils i restaurar boscos, rius, aiguamolls i costes, a més de prendre mesures individuals per a viure de manera sostenible i instar empreses i governs que ajudin a construir una societat amb naturalesa positiva i neutra en carboni.

Compartir