Obert el termini d’inscripció per al Campus de Vela de Setmana Santa de Formentera

El Consell Insular de Formentera ha obert el termini d’inscripció per al Campus de Vela de Setmana Santa, que es desenvoluparà del 2 al 5 d’abril de 10 a 13.30 hores. El campus inclou activitats de vela, surf, pàdel surf i jocs.

El cost del campus serà de 50 euros i va dirigit a nens d’entre 6 i 12 anys, que es dividiran en dos grups: de 6 a 8 anys i de 9 a 12. Els interessats es podran inscriure al Centre d’Esports Nàutics de Formentera (CENF) de 8 a 14 hores a partir del 18 de març.

Per poder inscriure’s en aquesta activitat no és necessari haver realitzat prèviament cap esport nàutic, però sí que és imprescindible saber nedar. Per a més informació els interessats es poden posar en contacte amb l’adreça de correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 240 (extensió 2).

També s’ha obert el termini d’inscripció per a la II Copa Trasmapi de windsurf, que tendrà lloc els dies 13 i 14 d’abril. Les inscripcions es poden fer en la pàgina web de la Federació Balear de Vela.

Compartir