Tarda de diversió, jocs i conscienciació amb ‘La Petita Intercultural’ dissabte que ve al jardí de ses Eres

El jardí de ses Eres acollirà dissabte que ve, 23 de març, ‘La Petita Intercultural’, una jornada de diversió i entreteniment per als més joves de la casa integrada en la programació de la Formentera Intercultural 2024, que pretén oferir un espai de reflexió per a la societat de Formentera entorn al fet migratori, a les desigualtats, a la integració, i la convivència.

De 16.30 a 20.30 hores tots els que s’acostin al jardí de ses Eres podran gaudir de nombroses activitats i tallers, entre els quals es troben el punt de llibre en cal·ligrafia àrab; taller de henna; taller de l’arbre dels desitjos’; taller de dibuix per a vestir personatges de diferents cultures; taller de hama beads de banderes del món; taller de xapes amb les banderes del món; taller infantil ‘memory del món’; joc gegant de tauler ‘Party de les cultures’; mini gimcana ‘La volta al món’; zona de jocs d’al voltant del món i un espai tranquil-racó de lectura.

Així mateix, hi haurà castells inflables i, a partir de les 18 hores, una gimcana intercultural per a nens d’a partir de 10 anys a càrrec del Casal de Joves i de Formentera Marxa. La Petita Intercultural finalitzarà amb una Holy Party! a partir de les 20 hores.

La música serà a càrrec de PD Padgesa i hi haurà berenar per a tots els participants amb dolços i te marroquins.

La Petita Intercultural està organitzada pel Servei d’Immigració de l’àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera.

Compartir