David Fernández promet molts riures en el seu monòleg ‘No estoy bien’ el pròxim 5 d’abril

David Fernández, actor que va encarnar al representant espanyol més irreverent del Festival d’Eurovisió, Rodolfo Chiquilicuatre, a més de formar part de la companyia teatral La Cubana i col·laborar durant molt de temps amb El Terrat, promet rialles, moltes rialles, en el seu monòleg ‘No estic bé’ que tendrà lloc el divendres, 5 d’abril, a la Sala de Cultura (Cinema).

I és que, tal com indica el títol del seu monòleg, David Fernández no està bé, per la qual cosa tots aquells que assisteixin a veure la seva funció “potser no trobaran en David Fernández en l’escenari. No està bé. Entenguin-me, veuran l’altre David, el que s’amaga darrere del personatge”, un personatge “que, si el descobrís, mataria una de les coses més belles de la vida: el misteri”.

Així que a tots aquells formenterers que tenguin intenció d’assistir a aquest monòleg David Fernández només els dona una pista: “està fet per a vostès, perquè riguin, perquè riguin molt. Així de senzill i així de bell”. La cita serà el divendres, 5 d’abril, a les 20,30 hores. Les entrades ja estan a la venda amb un preu de 10 euros. La durada de l’espectacle serà d’al voltant de 90 minuts i l’aforament és limitat.

Compartir