El concert ‘Dones inspiren dones’, patrocinat per Espai Dones, tancarà el cicle L’illa a escena

La Sala de Cultura (Cinema) acollirà el dissabte 6 d’abril, el concert ‘Dones inspiren dones’. Es tracta d’un espectacle que forma part de la programació d’esdeveniments organitzats per Espai Dones en col·laboració amb el Consell de Formentera per la celebració del Dia Internacional de la Dona, a més de ser l’últim espectacle programat en el cicle cultural L’illa a escena.

‘Dones inspiren dones’ és un concert de violí, piano i violoncel en el qual les intèrprets Marian Tur Roig (violí), Anabel Márquez Falero, (piano) i Paula Martos Isidoro (violoncel) interpretaran peces de les compositores Clata Schumann, Llili Boulanger i Andrea Casarrubios.

La cita serà el dissabte 6 d’abril a la Sala de Cultura (Cinema) a les 19 hores. El concert tendrà una durada aproximada d’una hora i quart i l’entrada serà gratuïta, ja que l’esdeveniment el patrocina Espai Dones.

Compartir