L’alumnat del curs de fusta mostra les seues obres a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 3 al 6 d’abril a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es mostraran les obres de l’alumnat del curs de fusta impartit pel professor de taller Aaron Keydar.

L’exposició mostrarà les escultures que han realitzat els alumnes durant el curs mitjançant l’ús de la tècnica de talla en fusta. Gràcies a aquestes creacions es podran veure de prop les propietats i particularitats de fustes com l’olivera, la nespra o l’ametller.

L’exposició obrirà portes el dimarts 2 d’abril a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores..

Contacte d’Aaron Keydar: 669 11 00 67

Compartir