El Consell Insular de Formentera organitza activitats de tota mena per commemorar el dia de Sant Jordi

El Consell Insular de Formentera ha organitzat una sèrie d’actes dedicats a celebrar la festivitat de Sant Jordi, entre els quals es troben esdeveniments culturals, competicions esportives i tallers.

El primer dels actes serà el divendres, 12 d’abril, i consistirà en un Taller del Dia del Llibre, a càrrec de Fran Lucas Simón. Serà a les 17 hores en el Punt de Lectura de Sant Ferran.

El divendres següent, 19 d’abril, la biblioteca Marià Villangómez acollirà la presentació del poemari ‘l’Adeu’, a càrrec de l’autor Joan Marí de la Fuente. Presentació que comptarà amb l’acompanyament musical de Jesús Marí. Serà a les 20 hores i ho organitza el Col·lectiu ADN.

El dissabte 20 i diumenge 21 d’abril serà el torn dels esports amb la celebració de la II Copa Trasmapi Windsurf Formentera. Totes dues jornades començaran a les 12 hores en el Centre d’Esports Nàutics.

També el dissabte, 20 d’abril, hi haurà una Caminada Popular organitzada per l’Obra Cultural Balear de Formentera. Sortirà a les 10 hores des de la plaça de la Constitució de Sant Francesc. A partir de les 12 hores, la plaça de l’Església de Sant Ferran serà l’escenari de l’espectacle familiar ‘Water Falls’, a càrrec de la Companyia La Mecànica.

Ja a la tarda, a les 20.30 hores, se celebrarà el Concert de Sant Jordi a càrrec de Júlia Colom. Serà a la Sala de Cultura (Cinema). Venda d’entrades en www.entradesformentera.cat. Del dilluns 22 al dissabte 27 d’abril el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ serà l’escenari de la XXIV edició del Concurs de Punts de Llibre Antoni Tur ‘Gabrielet’ i del Premi Literari Infantil ‘Robert Lewis Baldon’. Es podrà visitar de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

Aquest mateix dia, a les 17.30 hores, se celebrarà a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de lliurament dels premis Sant Jordi amb el teatre ‘El Professor Dracus Magníficus’ d’Anakrònica. El dimarts, 23 d’abril, dia de Sant Jordi, de 10 a 13 hores la plaça de la Constitució de Sant Francesc acollirà les tradicionals paradetes de roses i llibres. Allí, entre altres coses, es presentarà el setè número del fanzín ADN, a més la signatura del llibre de dibuixos i relats ‘Bar. Un recorrido por bares y quioscos de Formentera’, a càrrec dels autors Luke L. Carter i Laura Losada. I tot això amb l’acompanyament musical de María José Cardona.

A les 18.30 hores al Casal de Joves hi haurà un taller de Flors de Sant Jordi, una activitat que estarà oberta a tots els públics.

El dimecres, 24 d’abril, el Punt de Lectura de Sant Ferran serà l’escenari del contacontes ‘La fantàstica llegenda de Santa Jordina’, a càrrec de Laura Mandarina i La Panera vermella. Serà a les 17 hores.

El dijous, 25 d’abril, es clausuraran els actes programats per la festivitat de Sant Jordi amb la presentació del llibre ‘Kilimanjaro’, d’Eva Tur, a càrrec de l’autora i María Teresa Ferrer, serà a les 19.30 hores a la biblioteca Marià Villangómez. Organitza l’Obra Cultural Balear de Formentera.

Compartir