La pàgina web de Formentera.eco començarà a acceptar reserves a partir del dimarts, 9 d’abril

Els interessats a realitzar reserves per a aquesta temporada a la pàgina web de Formentera.eco ho podran fer ja a partir del pròxim dimarts, 9 d’abril. Així ho han anunciat des de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular de Formentera, després d’haver adequat el portal web a la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a l’obtenció de l’autorització d’entrada a l’illa amb vehicle.

D’aquesta manera, aquells visitants que vulguin accedir i circular per l’illa amb els seus vehicles han de tramitar amb antelació la petició de reserva de plaça, sempre atesa la disponibilitat per a les dates de la visita en la web Formentera.eco.

La tarifa per turisme per als mesos de juny i setembre seran de 6 euros per dia, amb un import mínim de 30 euros, mentre que la tarifa per a les motos serà de 3 euros per dia, amb un import mínim de 15 euros. Quant als mesos de juliol i agost, l’import per turisme serà de 9 euros al dia, amb un import mínim de 45 euros, mentre que per a les motos el preu serà de 4,5 euros al dia amb un import mínim de 22,50 euros.

Formentera.eco comptarà també amb un nou sostre de vehicles en circulació per les carreteres de l’illa. D’aquesta manera, de l’1 de juny al 30 de setembre de l’any 2024 es reduirà en un 4% el nombre de vehicles de visitants respecte al sostre establert per a l’any 2023. Quant a vehicles de lloguer, el sostre es manté en 2.268 turismes i 5.880 motos. En relació a vehicles de visitants residents a Eivissa, el sostre es posa en 220 turismes i 20 motos, mentre que el nombre de vehicles visitants d’ús particular s’estableix en 1.805 vehicles i 182 motos.

Compartir