La Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’ acollirà fins al 13 d’abril una mostra fotogràfica dels alumnes de 4t d’ESO de l’IES Marc Ferrer

El Consell Insular de Formentera va inaugurar ahir a la tarda una exposició fotogràfica de l’alumnat del departament de plàstica i anglès de l’Institut Marc Ferrer, que estarà oberta fins al pròxim 13 d’abril a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’.

Aquesta mostra és la culminació d’un projecte que han desenvolupat conjuntament els departaments de llengües estrangeres i plàstica amb l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut.

L’exposició ha sorgit d’un treball individual inicial per a, posteriorment, anar cap a una reflexió col·lectiva sobre la creació de la identitat. L’objectiu era identificar quines eren les persones referents que guien els alumnes i per què. Posteriorment, han pensat en una imatge representativa en blanc i negre i, basant-se en aquestes eleccions, s’ha dut a terme un treball en equip i s’han buscat els elements comuns que tenien els citats referents. El treball concloïa fent una foto en color en grup que representàs aquests elements que tenien en comú les persones referents.

Entre altres coses, s’ha treballat en aquest projecte la identitat, les emocions, la descripció en llengua anglesa, el treball col·laboratiu i la imatge.

Compartir