Els alumnes del taller de ceràmica de Tània Agredano exposen les seues creacions al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà a partir del pròxim divendres, 12 d’abril, l’exposició ‘Textures’, amb les obres dels alumnes del taller de ceràmica de Tània Agredano, que es realitza anualment a l’illa de Formentera.

La inauguració serà el divendres a les 20 hores, i la mostra romandrà oberta fins al 20 d’abril d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Tània Agredano va néixer a Madrid el 1978 i la seua infància i joventut les va viure entre Sevilla i Barcelona, ciutat on va començar el seu interès per la ceràmica. Va estudiar la carrera de Relacions Públiques amb la idea de dedicar-se a la producció radiofònica i, als 20 anys, va començar a treballar a l’àrea de publicitat d’una revista sense deixar la ceràmica com a hobby, el que la impulsava a apuntar-se a diferents cursos per anar perfeccionant la tècnica.

En l’estiu del 99 decideix deixar-lo tot i es llança a visitar Formentera amb la seva bicicleta, on va conèixer els mercats artesanals i on va prendre la decisió de dedicar-se professionalment a la ceràmica.

Compartir