Un total de 15 empreses ofereixen 130 llocs de feina en la tercera edició de la Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera

El president del Consell Insular de Formentera, Lorenzo Córdoba, ha inaugurat aquest matí la tercera edició de la Fira d’Ocupació i Emprenedoria de Formentera, organitzada per la institució insular a través de Formentera Impulsa. Un esdeveniment el principal objectiu del qual és unir persones desocupades, empreses i entitats públiques i visitants en general en la cerca d’oportunitats laborals i de formació.

“Aquesta iniciativa té com a objecte connectar el talent local amb el teixit empresarial de l’illa”, ha subratllat el president, “a més de promoure el creixement econòmic i la creació d’ocupació”.

En aquesta tercera edició de la Fira han participat un total de 15 empreses, que representen 20 establiments, a més de nou entitats relacionades amb el món de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria. Aquestes empreses han ofert un total de 130 llocs de treball. “És un testimoniatge del compromís de la comunitat empresarial i social amb el futur laboral de Formentera”, ha destacat Córdoba.

Compartir