La premiada cantant Júlia Colom serà l’artista encarregada de la celebració del concert de Sant Jordi a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que la cantant Júlia Colom presentarà el seu àlbum debut, Miramar, a la Sala de Cultura (Cinema) de Formentera dissabte 20 d’abril a les 20.30 h per al concert de Sant Jordi.

Júlia Colom va descobrir el seu amor per la veu i la música tradicional gràcies a “El Cant de la Sibil·la”, un cant ancestral d’origen mallorquí que el seu avi li va ensenyar amb només set anys. La influència de les “tonades” mallorquines en la seva música és inqüestionable i forma part del seu ADN. Es tracta d’un fet indeslligable de la seva personalitat com a compositora, com podem apreciar a Miramar, un disc debut format per peces de creació pròpia i d’altres d’origen popular, convertint-se així en una celebració de la transmissió oral i de les múltiples vides que poden viure els cants.

El projecte de Júlia Colom és un projecte diferent i autèntic que neix de mostrar-nos el seu món interior de forma original. Podem parlar d’una proposta de qualitat i única al panorama independent que mostra unes arrels plenes de cultura, sinceres i transparents. En la presentació de Miramar, a part d’escoltar tonades apreses des de la transmissió oral d’arreu de Mallorca, i trobarem cançons pròpies que reafirmen la solidesa en la qual Júlia ha iniciat la seva carrera discogràfica.

En aquest concert trobareu l’equilibri del present de la cantant fet en cançons: tradició i modernitat. Cal destacar, a més, que en la VI edició dels Premis Enderrock de la Música Balear, celebrats l’octubre de 2023, Júlia Colom va ser la gran triomfadora en emportar-se tres guardons, els de millor artista revelació, el de millor disc de cançó per votació popular, i el de millor disc de l’any pel seu àlbum Miramar, que presentarà a Formentera.

Aquest concert està organitzat per l’Institut d’Estudis Baleàrics i el Consell Insular de Formentera.

Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 €. El preu reduït, amb el 50 % de descompte, és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir