L’espectacle Water Falls arriba a Formentera per fer gaudir tota la família

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que en el marc de les activitats programades per celebrar Sant Jordi a Formentera, la companyia de teatre La Mecànica porta a Formentera l’espectacle Water Falls.

Un solo amb un punt desastrós. Teatre de carrer i teatre físic es reuneixen en un espectacle on el somni d’un comediant orgullós es converteix en un malson a mesura que els elements i el públic s’involucren, portant-lo de dalt a baix en 35 minuts. Envoltat de desenes de poals, els problemes creixen quan s’adona que la gravetat sempre guanya, i que, quan menys ho desitges, l’aigua cau.

L’espectacle es representarà el dissabte 20 d’abril a les 12,00 horas a la plaça de l’Església de Sant Ferran. Té una durada de 50 minuts i serà gratuït.

Compartir