El Consell Insular de Formentera presentarà les conclusions del Save Posidònia Project el pròxim 24 d’abril

La Sala de Cultura (Cinema) acollirà el dimecres, 24 d’abril, a les 11.30 hores les conclusions del Save Posidònia Project, que ja es varen avançar en la passada edició de la fira turística ITB de Berlín a càrrec de la doctora de la Universitat de les Illes Balears, Nona Shieila Agawin.

Com a part del projecte Save the Posidònia del Consell Insular de Formentera per promoure el turisme sostenible, i específicament per a la conservació de la posidònia, la Doctora Agawin, investigadora principal del grup de recerca d’Ecologia Marina i Sistemàtica (MARS) de la Universitat de les illes Balears, donarà una visió general de l’acumulació i distribució de diversos components de les cremes solars en les prades de posidònia (ambient i teixits vegetals) en diferents localitzacions de Formentera subjectes a un gradient de pressió turística i com aquests components poden afectar la salut d’aquestes plantes.

Aquest tipus d’informació és important per poder gestionar adequadament aquest recurs costaner en relació als components de les cremes solars.

Compartir