Els usuaris del Centre de Dia, dels clubs de jubilats i de la residència elegiran mitjançant votació el nom de la Residència de Formentera

L’àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera farà una enquesta entre els clubs de jubilats de l’illa, els usuaris del Centre de Dia i els de la residència perquè decideixin el nom que es posarà a la Residència de Formentera.

Segons han explicat des de la Conselleria, la mateixa consellera de l’àrea, Cristina Costa, la consellera de Majors, Eva Nieto, i la coordinadora de Benestar Social, Marta Uriarte, procediran aquest dissabte a repartir les urnes i paperetes que han elaborat els usuaris del Centre. Concretament serà una urna per a cada club de jubilats i una altra per al Centre de Dia.

Els usuaris d’aquestes instal·lacions hauran de posar tres noms que ells posarien a la residència. El pròxim dia 27 es recolliran aquestes paperetes i, les deu opcions millor valorades, seran posada a exposició pública perquè es faci una última elecció entre elles i així ja tenir nom per a la residència.

Compartir