El Consell iniciarà la setmana vinent el procés per a sol·licitar plaça a les escoletes de l’illa

El Consell Insular de Formentera iniciarà durant aquest mes d’abril el procés d’inscripció per a obtenir plaça a les escoletes de La Miranda i Sant Ferran per al curs 2024-25.

Les famílies dels nens nascuts en 2022, 2023 i 2024 podran presentar les sol·licituds del 22 d’abril al 3 de maig (no s’acceptarà cap sol·licitud fora de termini). El 28 de maig sortiran les llistes provisionals dels admesos i s’obrirà un procés de reclamacions del 29 al 31 de maig.

Les llistes definitives es coneixeran el 18 de juny. Un dia després, el 19 de juny, s’obrirà el procés de matriculació, que es donarà per finalitzat el 28 de juny.

Els interessats poden emplenar i presentar la sol·licitud a www.caib.es/sites/escolaritzacio03. Una vegada feta la sol·licitud, cal lliurar la documentació a l’escoleta La Miranda amb cita prèvia en el telèfon 971 32 34 15.

Els nens que ja estan matriculats en alguna de les escoletes no han de fer cap el tràmit.

Les famílies també poden sol·licitar informació i ajuda a l’adreça de correu electrònic escoleta@conselldeformentera.cat, en el telèfon 971 32 34 15 de 9 a 14 hores o presencialment demanant cita al mateix telèfon.

Compartir