Prop de 1.000 nedadors participaran en la Marnatón de Formentera

La vuitena edició de la paradisíaca MARNATÓN eDreams Formentera by Baleària, primer esdeveniment del calendari de la Copa MARNATÓN eDreams, espera enguany gairebé 1.000 nedadors, un 50 % més que en la passada edició. La prova, que ha tancat inscripcions aquesta setmana i bat xifres rècord de participants, se celebrarà el pròxim 4 de maig amb tres distàncies: 8 km, 4 km i 2 km.

David Campà, director de MARNATÓN, ha assegurat que “estam molt contents de veure que la prova creix any rere any, i que desperta cada vegada més interès entre la comunitat de nedadors. La veritat és que nedar aquí és tot un privilegi, i més encara si tens la sort de veure dofins com ens va ocórrer en 2023″. D’altra banda, Campà ha afegit que “sense el suport vital de Baleària, el Consell de Formentera i eDreams aquesta prova no seria possible, així que estam summament agraïts i amb moltes ganes de gaudir de l’edició 2024”.

Hugo Martínez, conseller d’Activitat Física i Esports del Consell Insular de Formentera, ha assenyalat que “és un orgull per a la nostra illa poder gaudir d’aquesta prova, per la qual cosa és un plaer ajudar a l’organització en tot el possible. A més, ens genera molta il·lusió veure el creixement que ha anat tenint aquesta prova, sobretot enguany, on hi ha 300 participants més respecte a l’any 2023. M’agradaria agrair a tots els que organitzen i treballen per a crear un cap de setmana esplèndid”.

Després del seu pas per l’illa balear, la Copa MARNATÓN eDreams aterra a Barcelona el 18 de maig, Begur el 8 de juny, Sant Feliu de Guíxols el 29 de juny, Cadaqués el 21 de setembre, i finalment Eivissa el 12 d’octubre. La temporada es tancarà, com sempre, amb la Swimrun eDreams Cap de Creus by Zoggs, que se celebrarà el 26 d’octubre entre Roses i Cadaqués. En la web de l’organització encara hi ha inscripcions disponibles per a totes les proves.

Compartir