La Formentera Zen celebrarà la seua desena edició del 17 al 19 de maig

Formentera Zen celebra la seua desena edició els dies 17, 18 i 19 de maig. Aquest esdeveniment, impulsat per l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera, té l’objectiu de promoure la cultura del benestar i permet gaudir, de la mà dels talents locals i nacionals més prestigiosos, de classes magistrals, tallers, workshops, cuina en directe i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, nutrició, fitnes, psiconeuroinmunología, pilates, ioga, meditació, autocura i bellesa, art i sostenibilitat, intel·ligència financera, benestar 360…

“Tornada a l’essencial” és el lema d’aquest esdeveniment que ens aporta claus per cuidar-nos de manera integral, deixant a un costat el superficial i centrant-se en el veritablement important: exercici físic, salut, alimentació, intel·ligència financera, autocura, art o regulació emocional.

Formentera Zen està d’aniversari i, per a la pròxima convocatòria, s’ha dissenyat novament un programa que posa a les persones en el centre, amb sessions multidisciplinàries on s’abasten totes les dimensions de l’ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social). Així, durant l’esdeveniment participaran professionals de la talla de: Lae Sánchez, periodista i escriptora; Magalí Dalix, entrenadora personal i coach; Sandra Moñino, nutricionista integrativa; Joan Costa i Alberto Morillo, director i head xef del restaurant SOL; Antonio Valenzuela, fisioterapeuta, docent en Psiconeuroinmunología, divulgador i conferencista; i Laura Andrés, pianista, compositora, concertista i col·laboradora televisiva.

Així mateix, Formentera Zen 2024 comptarà també amb la participació de: Anna Reig, professora de ioga i cofundadora de Yogainformentera; Gerard (Gi), terapeuta transpersonal; José Manuel Martínez, alquimista musical; Laia Nart, professora de moviment; Dra. Moshgan Mahrami, metge estètic i Premi Nacional de Medicina Estètica; Sol Courreges, artista; Nieves Villena, economista, coach i educadora financera; i Alicia González, psicòloga, escriptora i conferenciant. Entre tots els ponents participants en aquesta edició se supera el milió sis-cents mil de seguidors en xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar per a viure d’una manera més sana, saludable i equilibrada.

No te quieras mucho, quiérete mejor; Train hard. Be strong. Live better (fitness); Alimentación antiinflamatoria: tu aliada para reducir la inflamación, perder peso y tratar enfermedades; Alimentos de proximidad y temporada; Activa tus mitocondrias y desata la fuerza que hay en ti; Música, creatividad, emoción y bienestar; Holistic experience (yoga, meditación y baño musical); Pilates, la magia de la conciencia corporal; Cómo conseguir tu mejor versión; Arte y sostenibilidad; Inteligencia financiera; y Bienestar 360, transforma tu vida, són les sessions previstes a Formentera Zen 2024 amb les quals aprendre claus fonamentals d’autocura per a posar en pràctica en el nostre dia a dia.

Per a l’organització integral de l’esdeveniment es compta, novament, amb l’empresa de serveis de benestar a nivell holístic Pur Benestar i s’ha seleccionat com a seu Gecko Hotel & Beach Club, espai que potencia el gaudi d’un estil de vida saludable enfront de les aigües turqueses de la platja de Migjorn de Formentera.

Formentera Zen compte, a més, amb altres valuosos patrocinadors i col·laboradors que aposten per aquest esdeveniment de benestar integral (cos, ment i entorn) i faciliten l’assistència dels seus participants, com els allotjaments del Grup Cala Saona; la naviliera Trasmapi, la botiga en línia de productes probiòtics Nutribiótica; la companyia d’estoretes eco-friendly Mathub; i la signatura de cosmètica Ètnia Cosmetics, entre altres.

Més informació i gestió d’entrevistes: Gabinet de Premsa

María Moreno (675812057, comunicacion@purobienestar.es)

Compartir