El Consell Insular de Formentera constitueix el SICTED de Formentera per millorar la qualitat de l’illa com a destinació turística

El Consell Insular de Formentera va celebrar ahir la reunió constitutiva de la SICTED de Formentera, que no és una altra cosa que un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb serveis turístics de fins a 37 oficis diferents amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

La d’ahir va ser la primera reunió d’aquest organisme a Formentera (al qual pertany des de fa 15 anys) després de gairebé una dècada sense ser present a l’illa, alguna cosa que van agrair els participants, ja que “la implicació del sector és essencial i per això les taules de qualitat són la nostra obligació i garantia com a administració”, va destacar el conseller de Turisme, Artal Mayans. Durant la reunió constitutiva es va aprofitar al seu torn per escoltar algunes de les demandes i sol·licituds dels membres i l’empresa consultora adjudicatària d’aquest servei de qualitat turística licitat per l’Agència d’Estratègia Turística de les illes Balears (AETIB).

Així mateix, es va fer lliurament dels diplomes i les plaques acreditatives a les 34 empreses i administracions que, avui dia, han aconseguit aquesta distinció a Formentera.

Compartir