Entrega de premis i exposició del XXI Concurs de Fotografia Beni Trutmann

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim 6 de maig a les 19 h, a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”, es lliuraran els premis dels guanyadors de les diferents categories d’aquest XXI Concurs de Fotografia Beni Trutmann. A més de l’entrega de premis, fins al dia 18 de maig s’exposaran les fotografies guanyadores, a més d’unes altres que el jurat ha seleccionat. Hi ha hagut vint-i-set participants amb seixanta nou presentades entre totes les categories, repartides entre les tres categories de fotografia en blanc i negre, fotografia a color i foto denúncia; i, pel que fa a la categoria júnior, hi ha hagut sis participants que han presentat divuit fotografies en total.

Segons ha explicat el conseller de Cultura, Óscar Portas, “ara més que mai hem de tenir present el record d’en Beni Trutmann i el llegat que ens va deixar. Aquest concurs ha de servir per conscienciar residents i turistes de la fragilitat de la nostra illa i, per tant, la nostra obligació de cuidar-la”.L’exposició combina diverses temàtiques, incloent-hi retrats, paisatges, natura i fotografia de carrer.

Exposició
L’exposició que recull les fotografies guanyadores i una selecció de les obres presentades al concurs es pot visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, a partir del 6 maig fins al dia 18 de maig. L’horari de visita és d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores, excepte els dilluns al matí, festius i els diumenges, que la sala roman tancada.

Compartir