Formentera20 convertirà aquest cap de setmana a l’illa en el referent mundial de la cultura digital, la creativitat i la comunicació

Ja és tot a punt perquè aquest dijous, 16 de maig, doni el tret de sortida la cita anual del talent digital Formentera20 Cultura Digital, que enguany celebra la seua onzena edició. Una cita que es prolongarà fins al diumenge, 19 de maig, i que congregarà a l’illa els millors referents en cultura digital, comunicació i creativitat.

Segons ha avançat la directora i creadora de Formentera20, Rosa Castells, l’equip d’experts de primer nivell que es reuniran a Formentera per parlar de les últimes tendències en comunicació, màrqueting, creativitat i cultura digital està format per:

1. Anaïs P. Figueres, directora de Comunicació i Assumptes Públics de Google Espanya i Portugal.

2. Oscar Ordoñez. Director Márquetin & Experience CAIXABANK

3. MªJesús Espinosa de los Monteros- Dtra. Gral PRISA AUDIO

4. Sebastián Sánchez. Chief Creative Officer MANIFIESTO

5. Rosario Sierra. Dtra. Desenvolupament de Negoci Espanya i Portugal LINKEDIN

6. Gonzalo Figari. President del CLUB DE CREATIUS

7. Sergio Méndez. Artist Services & Institutional Relations Director en WARNER MUSIC Spain.

No és fàcil reunir experts d’aquesta envergadura, però Formentera20 és ja un esdeveniment consolidat i amb prestigi. S’ha convertit en la cita de referència i s’ha consolidat com un esdeveniment de prestigi en l’entorn digital tant per l’excel·lent equip de ponents com pels professionals que participen i pel networking de valor que es desenvolupa. Així mateix, ha posat a l’illa com a referent en el món digital, a més de destinació turística, aportant valor amb aquest esdeveniment de format únic.

Directius de Google, CaixaBank, Linkedin, PRISA Audio, Warner Music o la premiada agència Manifest, entre altres, compartiran el seu talent a l’illa Pitiüsa, convertint-la una vegada més en focus d’atracció de talent nacional i internacional.

Durant quatre dies experts en cultura digital a escala nacional i internacional compartiran idees i talent en diferents espais de l’illa i en un format pròxim seguint el lema de Formentera20: Desconnectar per a connectar.

Una oportunitat per fer networking, compartir idees, buscar inspiració i estar en el dia de tot el que aquesta passant en l’entorn digital acompanyats pels millors experts. Es tracta d’aprendre gaudint per a tornar a casa plens d’idees i projectes.

Aquest esdeveniment es realitza a principis de temporada per atreure turisme de qualitat a l’illa. Està constatat que els experts venen acompanyats pels seus equips de comunicació i màrqueting i molts dels participants repeteixen al costat dels seus amics i famílies combinant networking i oci.

Aquesta edició de Formentera20 suma nous col·laboradors, CaixaBank i Agència Manifiesto, fruit del prestigi adquirit durant aquests més de 10 anys de posar en valor la cultura digital, la comunicació i la creativitat en un entorn idíl·lic com Formentera. Formentera20 se celebra gràcies al suport i patrocini del Consell Insular de Formentera i la Conselleria de Turisme.

Compartir