El Consell Insular de Formentera, present en la Destination Weddings Convention que se celebra aquests dies a les Pitiüses

El director de Turisme de Formentera, Leonardo Metastasio, ha participat aquest migdia en una taula rodona al costat dels participants de l’esdeveniment “Destination Weddings Convention”. Aquesta convenció, que celebra la seva segona edició entre Formentera i Eivissa, està organitzada per Olga Arce, experta wedding planner destí, i participen professionals relacionats amb l’organització de matrimonis i esdeveniments: 14 wedding planners nacionals i internacionals, 3 fotògrafs, 1 videograf, 1 mestra de cerimònies i 1 productor musical.

Els participants estaven molt interessats per conèixer les normatives i restriccions pròpies de Formentera en matèria d’esdeveniments i celebració de matrimonis. Aquest és un tema vital de cara a poder organitzar esdeveniments que respectin la idiosincràsia de l’illa i garantir l’èxit de l’esdeveniment i tranquil·litat dels nuvis que desitgin desplaçar-se a Formentera per a contreure matrimoni.

Els matrimonis destí engloben els enllaços en els quals els nuvis desitgen contreure matrimoni fora de la seva ubicació habitual de residència, i les Illes d’Eivissa i Formentera representen destins idíl·lics i desitjats per aquesta mena de noces en tendència i a l’alça, que requereix professionals especialitzats i altament preparats per atendre aquesta demanda creixent.

Compartir