Formentera Zen celebra a partir de demà la seva desena edició

La desena edició de Formentera Zen se celebra aquest cap de setmana en Hotel Gecko & Beach Club. Aquest esdeveniment, impulsat per l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera i organitzat per Puro Bienestar, promou l’autocura i, una vegada més, permetrà gaudir, impartit per prestigiosos talents locals i nacionals, de classes magistrals, tallers, workshops, showcookings i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, nutrició, fitnes, *psiconeuroinmunología, pilates, ioga, meditació, autocura i bellesa, art i sostenibilitat, intel·ligència financera, benestar 360…

A més d’Hotel Gecko & Beach Club com a seu, Formentera Zen compta amb altres valuosos patrocinadors i col·laboradors que aposten per aquest esdeveniment de benestar integral (cos, ment i entorn) i faciliten l’assistència dels seus participants, com l’empresa Cabreiroá, els allotjaments del Grup Cala Saona; la naviliera Trasmapi, la botiga en línia de productes probiòtics Nutribiótica; la companyia d’estoretes eco-friendly Mathub; i la signatura de cosmètica Ètnia Cosmetics, entre altres.

Compartir