La quotidianitat d’en Xavier Sala, a la sala d’exposicions ‘Ajuntament Vell’

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 21 de maig a l’1 de juny a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició ‘Divina Quotidianitat’, de l’artista català Xavier Sala Aponte.

Les obres que conformen aquesta exposició versionen els clàssics del renaixement per donar-los una versió particular, com per eixemple una versió del naixement de Venus de Sandro Boticheli, una versió de Leda i el Cisne o una versió d’Eva en el pecat original d’Albert Durero, entre d’altres. També reinterpreta obres de pintors com Matisse, Picasso o Sunyer, i dona un estil realista a les figures abstractes que van representar en les seves obres.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns, 20 de maig, a les 20 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat) .

Nascut a Barcelona l’any 1964 i després de més de tres dècades de pintar quadres a l’oli en les seves estones lliures, Xavier Sala Aponte decideix donar a conèixer íntegrament la seva obra i mostrar-la al públic per embarcar-se professionalment al món de l’art.

Els primers anys de dedicació a la pintura la seva formació va ser únicament autodidacta, aprenent de les publicacions, llibres de l’època i visitant museus. En els darrers 15 anys la seva formació ha estat continuada, gràcies als recursos que hi ha disponible a la xarxa.

La seva trajectòria artística està formada per tres etapes ben diferenciades: la primera etapa va treballar obra a l’oli, en la segona etapa es centra en l’estudi i còpia d’obres dels estils que van des de l’Impressionisme, expressionisme, cubisme al fauvismes i la seva tercera etapa i actual es centra en la creació d’obra original a l’oli i obra escultòrica.

Compartir