Asier Fernández serà el nou director insular de Litoral

El Consell Insular de Formentera comptarà, en els pròxims dies amb un nou director insular. Serà Asier Fernández, entrenador de l’equip olímpic de fórmula Kite men i director de l’àrea de R+D de IA 2024 de la Federació Espanyola de Vela, que passarà a ser el director de l’àrea de Litoral.

Fernández s’ha mostrat “molt il·lusionat amb el càrrec”, per al qual està més que preparat després de tota una vida laboral, esportiva i personal amb una vinculació directa amb la mar. A més, és un bon coneixedor del Consell i de s’Estany des Peix, a més de conèixer als tècnics de l’àrea de Litoral, amb els quals porta molts anys vinculat per motius laborals.

“Quan el president Córdoba em va fer la proposta, no vaig dubtar-ho ni un segon i vaig sol·licitar una excedència de la direcció de l’equip olímpic espanyol de vela per a unir-me a aquest apassionant projecte”, ha assegurat Asier Fernández. “Tenc ganes d’emprendre aquest nou camí per poder retornar a Formentera i a la seua bona gent tots els moments meravellosos que ells m’han regalat”.

Compartir