Les millors imatges dels deu anys del Formentera Jazz Festival, a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 3 al 8 de juny a la Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’ es podrà visitar l’exposició ‘Una Dècada a Jazz: Notes Visuals de Màgia a Formentera’. Una mostra fotogràfica basada principalment en material realitzat per la fotògrafa professional Nerea Coll, però també amb alguna participació de fotògrafs locals.

L’exposició fotogràfica de la desena edició del festival té com a objectiu transportar els visitants a través del temps i el so i els ofereix una experiència visual captivadora que va més enllà de la música en si.

La mostra no sols busca documentar les deu edicions d’aquesta cita anual, sinó també ressaltar la capacitat de la música per unir persones i enriquir l’escena cultural de Formentera.

L’exposició s’inaugurarà dilluns, 3 de juny, a les 19.00 hores i es podrà visitar en horari d’11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores.

Contacte:
Maxwell Moya
669 60 14 67.

Compartir