La llista d’espera de la ITV de Formentera es redueix a dos setmanes

La llista d’espera per reservar cita per a les inspeccions tècniques de vehicles a Formentera s’ha reduït a dues setmanes. Així ho han anunciat des de la Conselleria de Mobilitat, que ha indicat al seu torn que aquesta reducció en els terminis per aconseguir cita es deu a l’esforç que es realitza des de la ITV des del mes de març passat.

Així mateix, des de l’àrea de Mobilitat han informat al seu torn que es dona per finalitzada la campanya especial d’inspeccions per als vehicles d’empreses de lloguer, per la qual cosa totes les empreses que han sol·licitat inspecció tenen les seues flotes al dia.

D’aquesta manera, a partir del mes de juny el servei d’inspecció de vehicles torna al seu horari habitual de demà, de dilluns a divendres, de 7.45 a 14 hores. Es recorda la importància de sol·licitar cita prèvia al 971 32 31 30 i que existeix la possibilitat de passar inspecció fins a un mes abans del venciment de la vigència sense perdre aquesta antiguitat.

Compartir