El Consell Insular de Formentera obri el termini d’inscripció per als cursos de vela i surf de vela 2024

El Consell Insular de Formentera ha obert avui dilluns, 3 de juny, el termini d’inscripció per als cursos de vela i surf de vela per a l’estiu 2024, que continuarà obert fins al final de l’estiu.

Els cursos començaran el 24 de juny i finalitzaran el 30 d’agost. En horari de matí hi haurà dos torns: de 9.30 a 11.30 hores i de 12.00 a 14.00 hores. A les tardes continuarà havent-hi activitat, però en aquest cas de manera lliure per a totes aquelles persones de qualsevol edat que vulguin fer vela o surf de vela de manera puntual amb un curs o llogant material.

Les inscripcions es podran fer telemàticament a través de la nova web del Centre d’Esports Nàutics de Formentera (cenf.conselldeformentera.cat). En cas que hi hagi cursos plens, també es crearà una llista d’espera per a la gent que no hagi aconseguit plaça en un primer moment.

Compartir