Activitats de busseig, visites guiades a Can Marroig i tallers infantils per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient a Formentera

El Consell Insular de Formentera durà a terme, des del 6 fins al 20 de juny, l’activitat ‘Bussejant amb na Posi’, una iniciativa dirigida als col·legis de l’illa l’objectiu de la qual és conscienciar els més petits sobre el respecte al medi ambient marí.

Es tracta d’una activitat organitzada entre les àrees d’Educació i Gestió Ambiental del Consell juntament amb l’associació Vell Marí, inclosa dins dels actes programats per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Està previst que hi participin un total de cent vuitanta nens de tots els col·legis de l’illa, que durant aquestes jornades, i a través del busseig amb tub respirador, s’acostaran a la naturalesa i a l’entorn marí de l’illa per conèixer-lo i apreciar-lo de primera mà, i aprendre d’aquesta manera la importància de respectar-lo i mantenir-lo en les millors condicions.

A més de ‘Bussejant amb na Posi’, des de la institució insular han realitzat un complet programa d’activitats per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, que començarà el 5 de juny. La plaça de la Constitució acollirà al llarg del dia una fira d’entitats relacionades amb el medi ambient.

Al migdia hi haurà un tast d’aigües organitzat per Aqualia. Ja a la tarda, de 17.30 a 19.30 hores, l’activitat anirà més dirigida als nens amb un contacontes i un taller de pintura del cicle de l’aigua a càrrec d’Aqualia i un taller infantil de reciclatge impartit per Fran Lucas Simón.

També el dia 5, de 9.30 a 16.00 hores, a la Finca Pública i Centre d’Interpretació de Can Marroig, hi haurà una jornada de portes obertes i parades informatives a càrrec de l’Ibanat i del Parc Natural de ses Salines.

Dijous 6 de juny hi haurà un itinerari guiat per Can Marroig a càrrec del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera. El punt de trobada serà l’aparcament de l’àrea recreativa de Can Marroig. Els interessats s’hi podran inscriure a www.balearsnatura.com.

Divendres 7 de juny, de 18.00 a 19.30 hores, hi haurà el taller infantil Be Blue impartit per Sol Courreges al Polígon de la Marina número 2 de la Savina. Un dia després, dissabte 8, es realitzarà un passeig ornitològic pel camí des Brolls a càrrec del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera. El punt de trobada serà la plaça de les Illes Pitiüses a la Savina, i els interessats s’hi podran inscriure a www.balearsnatura.com.

Finalment, de 18.00 a 19.30 hores hi haurà un altre taller infantil Be Blue impartit per Sol Courreges al Polígon de la Marina número 2 de la Savina.

Compartir