Les corals de Formentera i Coïmbra realitzaran un concert conjunt aquest dissabte a l’església de Sant Francesc

L’església de Sant Francesc acollirà aquest dissabte, 8 de juny, a les 18.30 hores, el concert d’intercanvi entre la Coral Polifònica de Formentera i el Cor de professors de Coïmbra.

Aquest concert d’intercanvi es va realitzar per primera vegada el curs passat (2022-2023), per a la qual cosa la Coral Polifònica de Formentera va viatjar a la ciutat portuguesa per participar en un concert de corals amb la seua directora, Irantzu Bartolomeu, i la directora de l’Escola de Música i Dansa, Úrsula Pomar, al capdavant. Aquesta va ser la primera sortida d’Espanya del cor formenterer.

El concert conjunt d’aquest dissabte és la segona part d’aquest intercanvi entre els cors de totes dues localitats. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament i s’oferirà un repertori molt variat.

Compartir